Langelands Golf

Velkommen

Langelands Golf Bane smyger sig harmonisk i det smukke landskab. Smuk, veltrimmet, altid spilbar og med skønne udsigter. På Sydlangeland falder der mindre nedbør, og der er flere solskinstimer end landsgennemsnittet.

I Langelands Golf Klub er vi ikke vant til mange bolde i boldrenden. Lange ventetider er et ukendt fænomen, og når runden er overstået, diskuteres den på vores delvist overdækkede og hyggelige terrasser over en øl, vin, vand eller friskbrygget kaffe – til særdeles rimelige priser.

På vores P-plads er der to ladestandere til rådighed, så muligheden for at få ladt din elbil op, mens du nyder en god runde golf, er tilstede.

Med sine karakteristiske langelandske hatbakker spredt på det 50 ha store areal byder de 18 huller på varieret og udfordrende golfspil i kuperet terræn krydret med søer og bunkers. Golfbanen er designet af banearkitekt Henrik Jacobsen og byder på dejlige udsigter over Langelandsbæltet, skov og åbne marker. Områdets naturlige afvanding gør banen spilbar året rundt – uden vintergreens – og gør fairways til et blødt og lækkert græstæppe.

Du er velkommen til at tage din hund med på din golfrunde. Den skal holdes i snor og husk lige “hundeposer”!

Gå på opdagelse her på hjemmesiden og læs om LGK’s faciliteter, om Pay & Play banen og meget mere.

Lysten til at spille banen kommer helt sikkert, så for god ordens skyld lige en Kørselsvejledning,

God fornøjelse …