https://www.danskgolfunion.dk/artikel/golfk%C3%B8rekortKom i gang med at spille golf med Danmarks absolut billigste golfmedlemsskab.
Med medlemskabet kan du spille på alle golfbaner i Danmark.
Danmarks billigste golfmedlemsskab
Så bliver det altså ikke billigere at komme i gang med at spille golf.
Langelands Golfklub tilbyder således nu DANMARKS BILLIGSTE GOLFMEDLEMSKAB. Med det i hånden kan du spille nemt og problemfrit på baner over hele landet.
Medlemsskabet koster kun 450 kroner om året – og det eneste, du skal gøre, er at sende os en mail på: info@langelands-golf.dk
Golfmedlemsskabet er et såkaldt flexmedlemsskab, der giver adgang til samtlige baner i Danmark mod betaling af den enkelte banes green fee. I Langelands Golf Klub koster det fx 350 kroner for at spille på vores 18-hullers bane, mens du spiller gratis på vores par 3 bane.
Et fuldt medlemskab af Langelands Golfklub koster 5700 om året – men så har du også adgang til at spille lige så meget du vil på vores baner – UDEN green fee.
Tilbuddet forudsætter, at man har spilletilladelse/bestået ’golfkørekortet’ – en prøve udarbejdet af Dansk Golf Union (DGU). Testen er hurtigt overstået, og du kan evt. læse mere HER. 
Tilbuddet gælder ikke for personer med adresse i Langeland og Svendborg kommuner7