Langelands Golf

Vi skriver nu september og hvilket sensommervejr vi er begunstiget med.  Det er lunt, vi har lidt vind, men kan også konstatere, at naturen begynder at antage en gylden kulør. Sæsonen går på hæld!

Lørdag d. 24. og søndag d. 25 august fik vi afviklet klubmesterskaberne. Om søndagen blev der samtidig spillet SPAR match 2024 med SPAR Humble som sponsor. Tak til SPAR Humble. Og i sidste weekend stod der BeneFit Match 2024 på programmet. Matchen blev afviklet med 54 deltagere hvoraf 10 deltog i en 9-huls-match. Endnu en god oplevelse for alle og tusinde tak til BeneFit Rudkøbing, som var sponsor for denne match. 
Næste match er Afslutning- og Frivillighedsmatch lørdag d. 5.oktober sponseret af Louis Nielsen.  En Match, hvor alle der udfører frivilligt arbejde for Langelands Golf Klub indbydes til match og spisning kvit og frit. Det være sig husholdet, ”De gamle sure mænd”, hegnsklippere, boldopsamlere, baneservice, udvalgsmedlemmer og bestyrelse. Ja, der er sikkert flere!
Og nej, det tæller ikke, hvis du bare har revet en bunker efter dig i en runde, eller trukket et par stykker ukrudt op af bunkerne, der skal alligevel en smule mere til. Når det er sagt, er alle selvfølgelig velkomne til såvel match som spisning og som altid er det til de sædvanlige Langelandske humane priser. Tilmelding og info – smut lige en tur forbi Golfbox!
Vi har hen over sommeren været begunstiget med rigtig mange greenfee-spillere og har høstet mange roser for vores bane samt den store gæstfrihed de er blevet mødt med, ikke kun fra jer, som har været frivillige i baneservice, men generelt fra klubbens medlemmer.
Det gode september vejr lokker stadig mange gæster til, så derfor endnu en gang et hjertesuk til jer alle – husk at booke tid i golfbox OG husk også at lukke igennem, når I på jeres runde bliver spillet op at hurtigere spillere.
Og når I nu er ude på jeres runde og undrer jer over de rød-gule skildpadder først på fairway’s, så er det er teesteder til en kortbane til junior og begyndere. Ja alle kan selvfølgelig benytte sig af den. Vi har sendt den korte bane til ”rating” hos DGU og det kan ikke vare længe, før formalia er helt på plads. Der er også truffet beslutning om at ændre teestednavne til 54 – 45 – 36. Et tiltag som jeg er ret glad for som formand og ser en besparelse i, idet der ingen dameøl er i fremtiden. (:-).
Den 30. september er sidste dag med baneservice på kontoret for denne sæson. Dog har vi som altid bemanding på i efterårsferien – uge 42.  
Det betyder, at skal I have fat i klubben, så kan I sende en mail til info@langelands-golf.dk eller ringe til klubben på tlf.nr. 63 56 00 99.
Vi vil selvfølgelig tilstræbe at holde jer orienteret på hjemmesiden el. Facebook, såfremt der er vigtige oplysninger om banen eller andre forhold, der skal informeres om.  
Til slut er der vel blot at sige – husk at tilmelde dig ”Louis Nielsen” matchen d. 5.oktober, vejret er stadig ”golf-vejr” – nyd banen og den dejlige stemning i klubben –  i Langelands Golf Klub spiller vi golf hele året!
Vi ses i klubben
Jan Ole/formand