Langelands Golf

Sommerhilsen fra formanden…

Hvad er det nu man siger, ”tiden flyver afsted, når man er i godt selskab”, og der må være noget om snakken. Om små to ugers tid skriver vi den 1.juli og sikke et første halvår vi har haft i Langelands Golf Klub.

Da varmen endelig meldte sin kommen, fandt også greenfee spillerne vejen til vores bane. Der har været, og er stadig, pæn interesse fra greenfee gæster, og selvfølgelig også vores egne medlemmer.

Under Coronaen, ja man har jo næsten glemt den tid, var vi så heldige, at vi var en af de få sportsgrene, som kunne dyrkes uden de store restriktioner. Der var lige det der med at bestille tid i Golfbox, så man kunne danne sig et overblik over antallet af spillere på banen. Det fik vi egentlig hurtigt lært, og det var også en rar følelse at vide, hvad man kom hen til som spiller.
Coronatiden er stort set glemt – og det at bestille tid i Golfbox er desværre også for nogen blevet en lidt ”løs holdning”.  Forståeligt nok, men det handler rent faktisk også om, at der laves statistik over besøgsfrekvensen på banen. En statistik, som indberettes til DGU, hvor tallene hentes fra Golfbox. Statistikken fortæller noget om vores aktivitetsniveau, er banen værd at besøge, er der overhovedet noget at køre til Langeland efter. Det vil være godt for klubben, at I bestiller tid, hvilket ikke er ment for at genere. Det er en  hjælp til andre spillere samt med til at gøre mere opmærksom på vores eksistens – at vi er værd at køre efter!

Vi kan være glade for, at vores bane er beliggende på den gode danske muld på Sydlangeland.
Mange golfklubber har døjet med utrolige vandmængder, men vi har været heldige, banen har stort set været spilbar. Der har været kritik af vores greens fra egne rækker og udefra, men vores dygtige greenkeepere har lyttet, knoklet og fået styr på dem. Greenkeeperne har travlt og der er derfor opgaver, hvor vi godt kunne bruge et par frivillige hænder en lørdag el. søndag. Det handler om vores bunkers, der har vi besøg af små grønne ubudne planter, samt hjælp til oprydning ved vores søer, når anlægsgartneren har være en tur forbi.

Har du mulighed og lyst til at give et nap med, så kontakt os på info@langelands-golf.dk og gerne senest den 24. juni.

Der er rigtig godt gang i klublivet. Klubber i klubben er alle godt besøgt, og vores turneringsudvalg har på nuværende tidspunkt afviklet ikke mindre en 5 match. Det er dejligt at se så mange medlemmer, der deltager  i matcherne. Tusinde tak til turneringsudvalget og til alle vores match sponsorer Golfexperten Odense, Ø-Strøm, Hartvig og Aalund, Bryggeriet Vestfyen samt Sirenerne og Torsdagsherrerne for afvikling af Pink Cup. MEN det er absolut ikke slut endnu.

Lørdag den 29.juni runder vi første halvår 2024 af med REMA 1000 Sommermatch som spilles om eftermiddagen og afsluttes med fælles spisning.

Og så tager vi hul på anden halvår 2024 med Super Brugsen Rudkøbing Match den 4. august.

Der er fart over feltet og masser af mulighed for at deltage i hyggelige sociale arrangementer.

Klubbens 3 hold i Regionsgolf har nu spillet alle runder. B- og C-rækken blev nr. 3 og D-rækken
nr. 2. Der har være 7 Fynske klubber forbi LGK i rækkerne og banen er blevet rost. Vi håber de spreder deres tilfredshedshed om vores bane i de respektive klubber, så vi kan byde dem og deres klubkammerater velkommen igen som greenfee-spillere.

Inden jeg runder min lille hilsen af, så vil jeg også lige orientere omkring den nye buggy-garage.
Vi har d.d. fået så mange fondsmidler ind, at vi har indsendt anmodning om byggetilladelse til kommunen samt orienteret udbudsvinderne, som skal opføre garagen, at nu skal der så småt tænkes i bestilling af materialer. Vi afventer dog svar på de sidste fondsansøgninger, før et endeligt ja til et startskud for byggeriet, men håber, at vi kan komme i gang til efteråret.

Og så lige her til sidst. Jeg indrømmer det gerne igen, det er altså en fornøjelse af være formand for LGK, og det er en fornøjelse, når vi fra vores mange gæster hører om den venlighed de bliver mødt med samt hvor flot vores bane er.

Fortsat rigtig god sommer

Jan Ole