Langelands Golf

 

15.183 kr.

er det beløb, som Kristi Himmelfartsdag blev indsamlet ved Pink Cup til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
Solen skinnede, da de mange frivillige fra Sirenerne og Torsdagsherrerne kl. 7 mødtes, for at gøre klar til dagens arrangement. Klokken 8 var de 54 deltagere klar til at nyde det sponserede morgenbord med brød fra Stæhrs bageri og tilbehør fra Spar Købmanden i Humble. Kl. 9 var man klar til at slå de første slag på en bane, der fremstod indbydende og i sin pragt.

6 vindere af stableford turneringen var 4 timer senere fundet og blev kåret på behørig vis. Tillykke til: 
A-rækken Rasmus Sloth, Kasper Petersen, Søren Christensen og 
B-rækken Lennart Worm, Kurt E.L.Andersen og Benny Christensen.
Og selvfølgelig blev der også uddelt mange klappræmier alt imens blev der spist sandwich fra Stæhrs Bageri og købt lodder til det Amerikanske Lotteri. 

Igen i år var der blevet vist stor godhed af mange lokale forrentningsdrivende, som havde sponseret flotte præmier til lotteriet. Stor tak til dem.
Der opfordres fra arrangørerne til, at klubbens medlemmer viser tak ved at støtte dem.

Sponsorer: Havsmag, Stæhrs Bageri, Spar Humble, Eltrik, Broløkke Gods, Kædeby Maskinforrentning, Jes Lauge, Gine, Brink – Møller Ejendomme,
Bagenkop Kro, Karlsens Farvehandel, Benefit, Ostebutikken Rudkøbing, Pigekammeret, Kop og Kande, Imerco, Expert, Kræftens Bekæmpelse,
Tom Tøjmand, Rubenlund, Galleri Bak.

Stor tak skal også lyde til de mange frivillige der bød sig til og var med til at lave en god dag i Kræftens Bekæmpelses tegn.