Langelands Golf

Så kom der gang i sæsonen 2024!

Om en uges tid står der velgørenhedsmatch på programmet, når der skal spilles
PINK CUP   Kristi Himmelfartsdag  9.maj.
Invitationen matchen  er allerede sendt ud. Vi skal til lommerne, der skal spilles match og samles ind til Kræftens Bekæmpelse.  Det er Sirenerne og Torsdagsherrerne som står for arrangementet.
Dagen starter med morgenmad sponseret af Stæhrs Bageri, herefter spiller vi match. Der afsluttes som altid i klubhuset med uddeling af præmier fra dagens match og med amerikansk lotteri med mange flotte præmier. Der er mulighed for at bestille sandwich. Dette gøres samtidig med tilmeldingen i Golfbox. Sidste år blev der indsamlet 14.000 kr. måske vi kan nå de 15 i år!
Matchfee er kr. 150 (man må gerne betale mere….) Sandwich koster kr.50.
HUSK tilmelding senest 5.maj kl.18 i Golfbox.

Trods den megen regn, som har gjort at vi har måtte lukke banen for buggy kørsel, så kan vi skrive os på listen over de få klubber, hvor 18-huls banen har været åben.  Vi har fået anlagt et par nye små ”søer” hist og pist, og de store søer er fyldt godt op. Når det er sagt, så er greenkeeperne i fuld gang og der skal ikke megen sol og varme til før banen står kniv skarp.

Officielt startede vi sæsonen lørdag før påske, første mødedag for Baneservice. Husudvalget har gjort forårsrent og også arealet uden for har fået en tur.

Vi var repræsenteret på Broløkke Herregård lørdag den 30.marts, hvor der var åbent hus. Efterfølgende har vi også været repræsenteret ved et arrangement for sommerhusejere afholdt af Langelands Kommune.

Regnen blev vi forskånet for til åbningsmatchen ”Golfexperten Odense” til gengæld stormede det en pelikan, så spillemæssigt var det noget af en udfordring. 60 spillere kæmpede mod stormen denne dag. Tak til turneringsudvalget og ikke mindst vores nye sponsor Golfexperten Odense for envel afholdt match.

Samme dag som åbningsmatchen havde vi om 8 gæster om eftermiddagen til Golfens Dag, og senere til Åbent hus kom der 2 gæster. Vi har efterfølgende budt nogen af dem velkommen i begynderafdelingen, hvor Frands & Co. sørger for det videre forløb.
Tak til jer for at tage god imod.
Kvinder og Golf blev desværre ikke til noget. Kun en enkelt meldte sig. Jeg skal hilse fra damerne bag projektet og sige tak til alle jer, som bød ind med at dele flyers ud og satte plakater op rundt omkring på øen. Mon dog ikke vi forsøger os med projektet igen til næste år!
Alle klubber i klubben er i gang.  Det summer af aktivitet igennem hele ugen. Så der er ingen undskyldning for ikke at få spillet noget golf – der er masser af muligheder alle ugens dage.
Specielt Torsdagsherrerne har lagt godt ud, idet Morten Kabel den 25. april lavede hole in one på hul 16. Stort tillykke til Morten, hvis navn endnu en gang kan pryde hole in one tavlen i klubhuset. Vi er nogle der stadig venter på slaget.
Der skal selvfølgelig også spilles LGK-CUP 2024. Det er en hulspils-cup som spilles i perioden maj-september. På opslagstavlen i klubhuset finder du yderligere oplysninger om spilleformen, hvordan du melder dig til og hvad det koster. Deadline for tilmelding er den 6.maj.
Som noget helt nyt er vores Par 3 bane blevet rated af DGU. Der bestilles tid i Golfbox, husk at vælge Par 3 banen, og scores kan indrapporteres. HUSK at se øverst på skærmen om du udskriver til den rigtige bane. Dette er kun et problem hvis tiden ikke er bestilt.
Og så fik vi i weekenden afviklet Ø-Strøm matchen. Endnu en hyggelig dag i godt selskab, hvor humøret var højt og vejret endeligt meldte sig fra sin flotte side – sol over LGK. Der var lidt bekymring blandt spillerne ved den efterfølgende hygge på terrassen idet duften af grillpølser udeblev. Bekymringen blev hurtigt blæst væk – der blev grillet!
Tak til turneringsudvalget for endnu en vel afviklet match og tak til matchens sponsor Ø-Strøm.
Det er lige før man bliver stakåndet over hvor meget der rent faktisk er sket siden 23. marts og så til i dag. Sikke et aktivitetsniveau og sikke et engagement alle i klubben udviser. Der er ingen tvivl om, at sæsonen 2024 bliver god, ja rigtig god!
Jan Ole