Langelands Golf

Oestroem
Ø/Strøm Match 2024 søndag den 28.april

Så er vi klar igen og håber, selvom det jo er et spørgsmål om påklædning, at vejret viser sig fra sin flotte side til endnu en turnering i Langelands Golf Klub. 

Turneringen afvikles i 2 lige store rækker, en A-række og en B-række, og der spilles Stableford. Turneringen er åben for alle med gyldigt DGU kort. 
Matchfee kr. 70, juniorer halv pris. Gæster og flexmedlemmer betaler herudover greenfee på kr. 300. Husk – det er nu muligt for herrer at spille fra rød tee.

Gunstart kl. 9 og fælles orientering kl. 8.30. Kom gerne i god tid, så du har betalt inden orienteringen.

Tilmelding i golfbox senest torsdag den 25.april kl.17.

Matchen afholdes i øvrigt i henhold til klubbens  matchproportioner, der fremgår af klubbens hjemmeside.

Kom og spil med om gode præmier sponseret af
Ø/Strøm – din lokale leverandør af strøm!
pink cupPINK Cup 2024

 Sirenerne og Torsdagsherrerne vil gerne invitere til årets Pink Cup.

Kristi Himmelfartsdag d. 9. maj 2024

Dagens turnering bruges til at indsamle til Kræftens Bekæmpelse. Al overskud går ubeskåret dertil. Sidste år fik vi indsamlet ca. 14.000 kr. 

Vi starter med fælles morgenmad kl. 8.00, hvor Stæhrs Bageri har sponsoreret rundstykker og dertil hørende. Gunstart er kl. 9.00, og der spilles Stableford i 2 rækker. Matchfee er minimum 150, -kr., og hvis man har lyst til at donere ekstra, er man velkommen dertil. Betaling foregår samme dag over mobilepay.  

Efter turneringen vil der bl.a. være mulighed for at deltage i Amerikansk Lotteri. Dertil vil vi gerne modtage præmier, så hvis du vil deltage med en præmie, modtages det med kyshånd. 

Ligeledes vil der være mulighed for få købe en sandwich fra Stæhrs. Bageri til en pris af 50, – kr.  Husk at bestille sandwich, kylling eller en skinke/bacon, samtidig med tilmeldingen på Golfbox. 

Turneringen er åben for alle klubbens medlemmer og gæstespillere. Som gæstespillere skal der dog betales et ekstra greenfee. 

 Sidste tilmeldingsfrist er onsdag d. 1. maj kl. 18.00 i Golfbox.