Langelands Golf


Vi melder klar!

Så er græsset ved at blive grønt og tiden er inde til at støve golfsættet af.
Årets første kaninmatch er onsdag 3/4. Vi mødes som sædvanlig kl. 16:00 og slår ud kl. 16:30. På grund af indskrivning og uddeling af starthuller ser vi gerne at I kommer i god tid og ikke i sidste øjeblik. 
I forbindelse med kaninmatch vil der være regelundervisning kl. 15:00
Ud over vores sædvanlige herlige onsdage med god stemning på terrassen både før og især efter de 9 huller, hvor vi igen vil tilbyde salg af pølser, byder traditionen tro en tur forbi Brændeskovgård Golf og en gang natgolf.
Som man kan se i kalenderen på hjemmesiden – se den her  – har nissen besluttet at vi skal prøve at spille hulspil nogle onsdage. Dette er for nogle nok første gang der skal prøves kræfter med denne spilleform.  
I den Fynske kanin match er vi havnet i pulje med Barløseborg GK, Fåborg GK og Odense GK. Finalen spilles i år i Langesø, men nu skal pokalen gerne hjem igen efter et par år udlånt til Langesø.
Vi fra begynder udvalget glæder os, efter en kold, våd og snefyldt vinter til at se jer alle og forhåbentlig mange nye ansigter i vores dejlige klub.