Langelands Golf

“Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det” er et citat af Storm P., og hvor har han dog ret.

Tænk hvis man kunne styre vejret, og hvilken forandring det ville gøre for vores golfspil.

Vi, Irene og jeg, har trodset vejret mange gange de sidste par måneder, det er der i øvrigt flere der har, og har klædt os godt på, udfordret hinanden, og ikke mindst os selv, med lidt vintergolf.

Vores bane er nemlig spilbar, der er selvfølgelig steder med lidt “fugt”, greens kan spilles men er naturligvis ikke sommerklippet og fairways er faktisk forbløffende tørre, set i lyset af al den regn som vi har fået. Ses vi på banen? 

Planlægningen af sæsonen 2024 har selvfølgelig være i gang de sidste par måneder. Alle udvalg og bestyrelsen arbejder uanset om det regner eller sner.

Det første fælles arrangement er medlemsmøde d. 20.februar  hvor der vil være orientering fra udvalgene samt bestyrelsen. Og så bliver vi også klogere på “hvad naboen laver”, vores nabo, som bor på den gule gård ved hul 3. Der er lagt op til en spændende aften med underholdning af enhver slags. Sæt lige kryds i kalenderen, så du ikke glemmer det! 

Sæt også lige X ved den 20. marts som er datoen for den ordinære generalforsamling. Dagsordenen ligger jo fast, er vedtægtsbestemt. Vi står i bestyrelsen over for at skulle finde et par nye kollegaer idet Allan og Lars har meddelt at de ikke genopstiller. Det er vi andre i bestyrelsen selvfølgelig ærgerlige over, men respekterer deres beslutninger.

Jeg er selv på valg som formand og er villig til genvalg. De to år jeg har siddet på posten, har været lærerige, og jeg syntes ikke, at min læretid er afsluttet endnu. Samarbejdet i bestyrelsen er godt, vi har nogle fine meningsudvekslinger som medvirker til forandring og udvikling, hvilket jeg finder er meget væsentligt. Samtidig er det også en fornøjelse at sidde i spidsen for en forening, hvor opbakningen fra medlemmerne er så stor, som den er hos os. Fantastisk!

Forventningerne til de nye kollegaer er ikke, at der ligger en kæmpe stak arbejde der skal tages hul på, men en lyst til at være med til at udvikle og gøre en forskel for klubben.

Sidder du og får lyst til at være med kan du melde dig som kandidat og har du spørgsmål hertil, så håber jeg, at du kontakter mig for en snak. Min telefon er altid åben! 

Langelands Golf Klub har i dag ca. 210 fuldt betalende medlemmer. Det er medlemmerne, som har sat og sætter linjen for det klubben står for i dag. Nemlig en meget aktiv golfklub, med et stærkt fællesskab, og hvor alle viser et stort medansvar. Kvaliteter, som jeg godt synes man kan være stolte af og gerne må prale med. Det gør jo absolut ikke noget, hvis vi ved at prale lidt, kunne få flere medlemmer til vores klub.

Jeg glæder mig til at se jer den 20.februar til medlemsmøde og den 20. marts til den ordinære generalforsamling.

Jan Ole