dagligbrugsen

Turneringens sponsor er Dagli’Brugserne på Langeland. Turneringen afholdes i Langelands Golf Klub lørdag den 7. juli 2018 fra kl. 13:30 til kl. 18:00. Sidste tilmeldingsfrist er 5. juli 2018 kl. 17:00. Turneringen er en individuel stableford turnering. Der vil efter matchen blive serveret en flot sommerbuffet for kun 120 kr. Maden skal bestilles ved tilmeldingen.

Dagli’Brugserne har som sædvanlig meget flotte præmier i begge rækker, mon ikke der også er lidt andre præmier? Dagli’Brugserne er også kendt for deres service (ikke kun i butikkerne), men også på banen under matchen, og det får vi selvfølgelig også i år, og så lover Dagli’Brugserne lidt ekstra overraskelser i forbindelsen med spisningen.

Turneringen er en åben turnering og koster 70 kr. (For gæster betales herudover gæstegreenfee). Ved lige score afgøres placeringer efter laveste handicap og lodtrækning.

Dene dejlige lørdag starter med en fælles orientering kl. 13.00 og gunstart kl. 13.30. Den store sommerbuffet serveres kl. ca. 18.00. Ikke spillende gæster er velkommen til at deltage i spisningen mod betaling af 120 kr.

Matchen afholdes i øvrigt iht. klubbens matchproportioner, som fremgår af klubbens hjemmeside.