hartvigaalund      vvssydfyn

Turneringens sponsor er revisionsfirmaet Hartvig & Aalund, samt  VVS firmaet Sofus Larsen VVS.

Turneringen afholdes i Langelands Golf Klub den 27. maj 2018, med Gunstart kl. 09:00. Med fælles orientering kl. 8:30 Turneringen spilles som PAR-match hvor den bedste score pr. hul er tællende. Ved lige score afgøres placeringer efter laveste handicap. Turneringen spilles som en stablefordmatch, hvor der spilles i en A og B række. Ud fra parrenes samlede hcp, deles der i 2 lige store rækker. Der vil være flotte præmier til de 3 bedste i hver række samt tættest hul og længste drive for damer og herrer samt en stor Hole in one præmie

Turneringen er en åben turnering. Pris 12-18 år: 35 kr. og 19-99 år: 70 kr. (for gæster betales herudover gæstegreen-fee). Max. antal deltagere er 100.

Tilmelding kan foretages som enkeltperson eller par. Tilmelder du dig som enkeltperson og har aftale med en makker om at spille som PAR, skal du skrive hans eller hendes nummer og navn i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv har en makker at danne PAR med, vil du få en makker via lodtrækning.

Sidste tilmeldingsfrist er 2. maj 2018 kl. 17:00

Det er tilladt at bruge elektronisk afstandsmåler, jf. klubbens lokalregler. Matchen afholdes i øvrigt i henhold til klubbens matcproportioner, som fremgår af hjemmesiden.

Der bliver mulighed for at købe pølser og brød.