Langelands Golf

Årstiden sætter sit præg på vores bane, hvor de gyldne farver viser sig. Hver årstid har sin charme og ligeledes den årstid vi er i nu, hvor efterårets smukke farver viser sig på vores bane. Smukt er det, det kan vi vist ikke blive uenige om.
Men det er også ganske vist, at dagene bliver kortere, og ja, det samme gør sig gældende for golfslagene, boldene triller kun lidt. Trods til tider heftig regn og vind, så kan der spilles golf – banen står faktisk flot!
Det har på alle måder indtil dato været en rigtig god og aktiv sæson for klubben. Der har været afviklet en stribe af dejlige matches, hvor det gode golfhumør har været at høre på hele banen. Gennemsnitlig har der været 60 spillere til alle matcherne. En rigtig god opbakning!

Men, vi er jo ikke helt færdige med sæsonen….

Søndag den 22. oktober har du muligheden for at vinde anden til Mortens aften, så skynd dig – tilmelding til ”Andematchen”, som spilles ovennævnte dato, slutter torsdag den 19.oktober kl. 17. Så rund lige Golfbox og meld dig til, eller skriv dig på listen i klubhuset. ”Andematchen” er i øvrigt en holdmatch, men det kan du læse om på hjemmesiden eller under ” info” i Golfbox.

Traditionen tro, inviteres der også til ”Vintermatch” hver søndag. Første gang søndag den 29. oktober. Her er det ikke nødvendigt at melde sig til, det er bare at dukke op kl. 10. Som noget helt nyt indeholder Vintermatchen i år en ”Kanin-Vintermatch”. En 9 hullers match med start kl.11. Går det efter planen er vi alle færdige næsten samtidig og kan slutte med hyggeligt samvær i klubhuset. Den 29.oktober inviteres der på pandekager og is, til alle som spiller med!

Alle Klubber i Klubben (KIK) har holdt afslutninger, og jeg har hørt på vandrørene, at alle fortsætter i 2024. KIK’erne er meget vigtige aktiver for vores klub. Jeg vil varmt anbefale Jer, som ikke har stiftet bekendtskab med de mange aktiviteter der laves, at støtte op og ikke mindst nyde det sociale samvær. Når sæsonen går i gang, får I selvfølgelig besked.

Vi skal lige om lidt melde hold til Regionsgolf igen. I der deltog i år, vil få en opfordring til at deltage på holdene igen i 2024, men vi har altså masser af plads til nye spillere også. Det er virkelig hyggeligt at deltage, så overvej lige, om det ikke kunne være interessant. Hvis, så skriv jer på listen, som hænger på opslagstavlen i klubhuset.

sidste uge have baneudvalget sammen med greenkeeperne en gåtur rundt på hele banen for at blive enige om, hvad der skal beskæres, hives op, og hvad som skal blive. Det har I sikkert læst om i nyhedsbrevet, som blev sendt i sidste uge. Speciel bevoksningen rundt omkring søen på hul 11, som mange spillere taler om, kommer til at få en kærlig hånd. Anden weekend i november går det løs. Et arbejdshold af frivillige ”skovarbejdere” går i gang, ikke kun med arbejde omkring søen på hul 11, men flere steder på banen. Hvis du har udstyr og gå på mod til at give en nap med, så meld dig gerne under fanerne. Der er bruge for mange hænder, handsker og knofedt!

Og så lidt tilbage til sæsonen generelt, som har budt på besøg af mange greenfee-spillere til gavn for vores økonomi. Og mange af spillerne har været ret så begejstret for at spille vores bane. Det er rigtig godt – oplevelsen af en god runde og god stemning i klubben smitter af på andre golfspillere udefra.

De mange besøg har selvfølgelig også påvirket vores økonomi i en meget positiv retning. Tak til alle jer som anbefaler og værner om vores gæster, når de er på banen og dermed er med til at give dem den gode oplevelse.

Louis Nielsen matchen var også vores Frivilligmatch, som sluttede med en utrolig hyggelig spisning, hvor humøret var højt, og hvor vi kunne sige rigtig tak for indsatsen samt hylde årets frivillig, klubmestrene samt vinderne i enkelte af KIK’erne.

Jeg ved, jeg gentager mig selv, men jeg er faktisk stolt af at være formand for en klub som LGK, hvor frivilligheden blomstrer, når behovet opstår, og hvor der bare hersker en utrolig rar og hyggelig stemning. Tak til jer alle for at gøre mit arbejde som formand nemt.

Og så lige her til sidst – huske lige at tilmelde jer til ”Andematchen” og husk, vi spiller Vintermatch hver søndag, første gang den 29. oktober.

Efterårs hilsen Jan Ole