Langelands Golf

6. september "Rita turen"

Den traditionsrige golfudflugt

I år er vi tilbage ved den rigtige dato. Traditionen tro skal vi igen hygge med andre damespillere fra Langelands Golf Klub – også Flex- og Longdistance medlemmer! Visse af de faste indslag på turen vil forløbe lidt anderledes – helt sikkert er det, at I ikke vil blive snydt – det bliver en god dag 

Tilmelding: meget gerne senest søndag d. 27.august på listen opslagstavlen i klubhuset eller sms/ring Rita mob. 40 30 58 59

Hvornår: onsdag d. 6. september
Hvorfra: P-pladsen v/Langelandshallen, Rudkøbing
Hvortil:  igen i år er det hemmeligt 😀

Dagens program:
Kl 07.30 er der afgang fra Langeland, turen går herefter ud i det blå eller det grønne. Undervejs en kop kaffe/te med lidt spiseligt og den vigtige morgenbitter. Turen går til golfbanen i ? Med på banen får vi traditionen tro også lidt forplejning. Efter en dejlig runde med masser af frisk luft og godt selskab, sætter vi os til bords og nyder lidt spiseligt og drikkeligt … Og så er der traditionen tro et kulturelt indslag! Og endnu en tradition følger vi, når busturen hjemad byder på delvis offentliggørelse af resultaterne. Vi regner med at være hjemme omkring kl. 20.00

Pris kr 600,- for ovenstående

og HUSK, at alle er velkomne og HUSK, at enhver ny golfmakker en potentiel kilde til visdom og venskab og HUSK, at denne ene gang om året er det Rita, der bestemmer og hun siger, at alle uanset golfhandicap (højt eller lavt) må tage tingene som de er! Og tænk på alt, hvad I ville gå glip af, hvis I selv skulle bestemme 😉