Langelands Golf

Et travlt forår er gået og sommeren er i fuld gang.  Vi er halvvejs igennem sæsonen!

Det meget varme vejr, og ingen regn, satte sit præg på banen, som i den grad først på sommeren begyndte at tørste efter vand. Og dejligt var det, da regnen kom, og banen fik den rette grønne farve igen. Det betød travlhed til greenkeeperne. Banen står flot og mange af vores gæster roser den. Lad os håbe, at de mange ”roser” spredes i golfmiljøet, så endnu flere golfspillere lægger vejen forbi Langelands Golf Klub.

Og ja, regnen kom lige som vores ”Billiguge” begyndte, men det holdt ikke gæstespillerne væk.
113 lagde vejen forbi på de 5 dage. De små konkurrencer blev vel modtaget. Mange havde selv madpakker med, så det store salg af frikadeller blev det ikke til.
Ugen sluttede med ”Dagli’Brugserne’s match”. Det var en god dag som sluttede med fællesspisning. Jeg håber I, som deltog, hyggede jer.
Tak til alle jer frivillige for den ekstra indsats, der blev lagt i ”Billigugen”.
Og også en stor tak til alle jer, som giver en hjælpende hånd i dagligdagen. Uden jer var der ingen Langelands Golf Klub.
Igen i år har vi deltaget i regionsgolf med hold i 3 puljer. D- og C-holdet sluttede som nr. 3 i deres puljer, og var derefter ude, hvorimod B-holdet vandt rækken  a-point med Langesø B1 og Midtfyns B1, men bedst indbyrdes. For at komme videre skulle Langesø B2 så besejres i puljespillet på Barløseborgs Golfbane. Matchen blev vundet af Langesø med 6-5. Men alt andet lige – godt gået Langeland!
Første halvår af 2023 er suset afsted i høj fart med afvikling af mange traditionsrige match, tak til turneringsudvalget, et aktivt klubliv med gang i klubber i klubben, og sidst men ikke mindst besøg af mange gæster.
Og ja, andet halvår fortsætter i lige så høj fart.
6.august er der SuperBrugsen Rudkøbing Match. Senere i august afvikles klubmesterskaberne og ja, så er der lige ”spil med dag” i Golfklubben søndag den 20.august. Inviter et par venner med på banen den dag, der er ikke krav om medlemskab, alle må prøve. Skriv jer på i Golfbox.
Og så skal der selvfølgelig også spilles natgolf den 1.september. Der startes med spisning og så spilles der ellers med lys på hullerne osv. Læs mere på hjemmesiden, hvor du i øvrigt også kan finde matchkalenderen, så du kan få datoerne reserveret i din kalender.
Sommerferie og golf er lig med besøg på mange andre golfbaner. HUSK at være ambassadører for klubben og fortæl om vores egen bane.
Til sidst lige lidt om medlemstallet, vi holder os på 220 fuldtidsmedlemmer, og hold fast, 1400 Flex 2 medlemmer.  Det går godt i Langelands Golf Klub.
Fortsat god sommer!
Jan Ole