Langelands Golf

Langeland Golfklub kan sende 16.000 kr til Kræftens Bekæmpelse efter afholdelse af Pink Cup Kristi Himmelfartsdag.

pfpg1De 58 spillere mødtes til morgenmad kl 8 sponseret af Stærs bageri i Tullebølle og Spar Humble. Undervejs kørte en servicevogn rundt på banen med forfriskninger fra Tullebølle Brugs. Efter veloverstået match i det dejligste forårsvejr blev der afholdt amerikansk lotteri med masser af gaver fra øens virksomheder: ikke mindre end 27 bidrog med alt fra legetøj, bøger, rødvin, tøj, smykker og keramik.

Der var gaver fra:  MH Legetøj, Butik Knag, Imerco, Eltrik, Skovhus Keramik, Charlottes køkken, Pastry By Holst og Ries, Expert, Pigekammeret, Garderoben, Tøjmanden, Wolfgang Razcka, Havsmag, Vagn Holm, Ostehuset Rudkøbing, Guldsmed Jørgensen, Herrehuset, Gine, Dybendal, Tummelumsen, Kop og Kande, Bonanno, Butik Milla, H.C. Bøger og Papir, Ruben Lund, Jes Laugesen, Thomas Elnegaard.

Tusinde tak til alle vores sponsorer.
Tak til alle jer som deltog. Husk at støtte vores sponsorer, som var med til at gøre Pink Cup til en ekstraordinær god match i en god sags tjeneste!

pv

Dagens vindere: 
A-rækken: 1. Rasmus Sloth, 2. Marianne Allen, 3. Helle Petersen/B-rækken 1.Anette Eggert, 2.Sanne Samuelsen, 3.Jens Winther