Så er ”boligerne” stærekasserne, afleveret af entreprenørerne elever i 6.klasse på Ørsted Skolen. Alle kasser er hængt op og venter blot på, at beboerne flytter ind. Og ærligt – det ser faktisk ret hyggeligt ud med de mange fuglekasser i træerne på vores bane.

Vi har i den grad været begunstiget med et fantastisk efterårsvejr.  I min sidste hilsen fortalte jeg om en tør bane, men regnen har været på besøg sammen med et utal af skønne oktoberdage, så banen står flot og grøn og er flittigt besøgt. Husk – vi spiller med oplæg, er du i tvivl om hvad og hvordan reglerne er, ligger der sedler herom ved skranken i klubben.

Klubberne i klubben, Sirenerne og Torsdagsherrerne  samt Tirsdagsmatchen, kaninerne og parmatchen sluttede sæsonen ultimo september, men du har stadig mulighed for at spille med andre – Vintergolfen, med Bergholdt busser som sponsor, starter den 6.november med udspil kl.10. mød op i god tid og spil med.  Husk det er en gennemgående turnering, der spilles hver søndag.

De sidste matcher for året 2022 er afviklet. Tak til Louis Nielsen som var sponsor for  Afslutningsmatch og tak til DagliBrugsen i Tullebølle, som sikrede at vi havde ænder at spille om til vores Andematch. 12 deltagere gik hjem fra matchen med hver en and til Mortens aften.

Måske har du opdaget at du fra midten af oktober har fået lidt flere slag på scorekortet. Årsagen er ganske enkelt den, at vi har haft besøg fra DGU som har gået banen igennem og vurderet en ny rating.

Selvom højsæsonen er slut, så er der stadig masser af aktivitet og tankevirksomhed i klubben. Sidste weekend i oktober havde vi ”golfkørekort på en weekend” med 8 deltagere. Derudover har vi åbnet dørene for Langelands Stivenner, hvor vi har fortalt om klubben og banen er vist frem under et par gåture.

At netværke med andre foreninger samt deltage i regions- og DGU møder er en vigtig opgave. Det er altid godt at udveksle erfaringer og høre hvordan det går hos de andre golfklubber på Fyn samt foreninger i på Langeland. Det giver inspiration til nye tiltag og også et fingerpeg om hvorvidt vi har ”skibet” på rette kurs.

Og så en lille opfordring såfremt du/I slutter en god runde af med hygge i klubhuset. Vi har, ganske som mange andre, skruet lidt ned for varmen. Derfor husk at lukke døren ind til det store lokale samt terrassedøren, så vi kan holde på varmen.

Langelands Golfklub fungerer kun fordi vi er mange som løfter i flok – den flok må gerne udvides til flere. Kan du afgive tid til at hjælpe f.eks. som en del af baneservice, så send lige en mail til klubben.

Lige om lidt er er 2022 slut og et nyt år banker på døren. Jeg håber, at vejret stadig giver os mulighed for at mødes på banen til nogle gode runder golf her hen over vinteren. Samtidig  glæder jeg mig allerede nu til en ny god aktiv sæson 2023 som vi starter med orienterende medlemsmøde om livet  og de mange muligheder i Langelands Golfklub

Tak til alle for en god golfsæson og ikke mindst den frivillige indsats mange har lagt i årets løb!

Jan-Ole