NU ER DET TID TIL ÅRETS KLUBMESTERSKABER I SLAGSPIL!

 

Turneringen foregår den 21. og 22. august. Lørdag kl. 12.30 og søndag startes ud i løbende start på hul 1 efter omvendt placering i Runde 1. Starttidspunkter oplyses lørdag.

Deltagere er medlemmer der har Langelands Golfklub som hjemmeklub.

Seneste tilmelding er torsdag d. 19 kl. 17.00.

Der spilles i følgende rækker:

Junior piger og junior drenge: 8 til 18 år

Damer 19 til 99 år

Herrer 19 til 54 år, Senior-herrer 55 til 64 år. Og for at tilgodese en meget stor gruppe i klubben, er der i år oprettet en ny række: Veteran-herrer 65 til 99 år. Mesterskabet gennemføres kun med min. 3 spillere i hver række.

Ved delt 1. plads afgøres turneringen ved omspil over tre huller( 1,2,18). Ved lige resultat herefter omspil med sudden death med start på hul 1.

 

BEMÆRK: 2. runde spilles i forbindelse med søndagens Fredmoseturnering, hvor man også kan tilmelde sig mod betaling af matchfee.

 

For at få liv i klubhuset, når de nye klubmestre kommer ind, har vi i år oprettet en turnering om søndagen. Dette er en åben turnering.

Turneringen spilleform er stableford. Matchfee 70 kr. – Juniorer halv pris.

Turneringen spilles med gunstart for spillere, der ikke deltager i klubmesterskabet – med start kl 9.00 og fælles information kl. 8.30.

Tilmeldingsfrist torsdag d. 19. kl. 17.00.

Hvis du ikke selv ønsker at spille om klubmesterskabet, så kom og støt op om mesterskaberne, og få selv en god runde på golfbanen.