smarteyes-dark-magenta-logo

Afslutningsmatch er flyttet fra den 8. til 15. oktober og har samtidig fået Smarteyes som sponsor.

Der vil som sædvanlig være afslutning med fællesspisning (stor buffet), hygge hyldest af årets klubmestre, udnævnelse af årets kanin, årets frivillig og gennemgående præmier i tirsdagsmatchen.

Vi har for året 2016 som noget nyt haft “LGK order of merrit”, en gennemgående turnering hvor de 5 bedste scoorer fra sponsorturneringerne er tællende. Den sidste tællende turnering bliver afslutningsmatchen, så du har stadig en chance for at komme højere op på listen.

Afslutnignsmatchen spilles som en stableford turnering i 2 lige store rækker. Der vil samtidig være mulighed for at spille Scramblematch, for medlemmer med hcp. 36-72. Matcherne spilles lørdag den 15. oktober med fællesorienterng kl. 13. 30 og gunstart kl. 14.00. Der vil være spisning kl. ca. 18.30 hvor ikke spillende gæster er velkommen. Prisen for at deltage er 200 kr. for såvel spiller som gæster.

Tilmelding til afslutningsmatchen er torsdag den 13. oktober kl. 17.00 og gøres på Golfbox elelr den i klubhuset fremlagte lister (NB: der er kun plads til 72 deltagere, så tilmeld dig allerede nu). Deltagere til Scramblematchen tilmelder sig på listenn mærket “Scramblematch”.